Szegedi siker a Magyarország Cukormentes Tortája versenyen: különdíjas lett a REÖK Kézműves Cukrászda Szeszélyes Diója

Szeged ismét megmutatta, ezúttal édesség-fronton: különdíjas lett a szegedi REÖK és DELIMO Kézműves Cukrászdák Szeszélyes Dió névre keresztelt finomsága a 2021-es Magyarország Cukormentes Tortája
versenyen. Az örömhírt ma délután jelentette be a szervező Egy Csepp Figyelem Alapítvány a Parlamentben.

Magyarország Cukormentes Tortájának az idén Füredi Krisztián (Hisztéria Cukrászda) Beszterce Rózsája névre keresztelt finomságát választotta a zsűri, a Leginnovatívabb Cukormentes Torta különdíját a szegedi Novák
Ádám (REÖK és a DELIMO Kézműves Cukrászdák) és Dovalovszky Barbara Szeszélyes Dió nevű kompozíciója kapta. A díjat Erős Antónia, Lopes-Szabó Zsuzsanna, valamint Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő adta át a szegedi cukrásznak a Parlamentben megtartott ceremónián.

Az idei Magyarország Cukormentes Tortája verseny döntőjét június elején tartották a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete székházában, a REÖK Kézműves Cukrászda két tortával is bejutott, a Havasi Málna
mellett a szintén szegedi Szeszélyes Dió is a legjobb ötbe került. Az idei finalisták listája így festett:

Beszterce rózsája – Füredi Krisztián/Hisztéria Cukrászda, Tápiószecső
Erdei Nimfa – Karikó Orsolya/Vanília & Gelarto Cukrászda, Nagykőrös
Havasi Málna- Novák Ádám -Csonka László/REÖK Kézműves Cukrászda, Szeged
Szedresem – Dr. Veres Ildikó/ AMI Süti, Monor
Szeszélyes Dió – Novák Ádám- Dovalovszky Barbara/ REÖK Kézműves
Cukrászda, Szeged

Hozzászólások lezárva.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!