Kategória
Gasztro
Vásárhelyi Ízőrzők nyerték a Vásárhelyi Ízök Fesztiválja főzőversenyét
A fődíjat a Vásárhelyi Ízőrzők nyerték el.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Koncertekkel nyílt meg a X. Vásárhelyi Ízök Fesztiválja
Illényi Katica és a Sárik Péter Trió, majd a Popart koncertjével kezdődött meg a X. Vásárhelyi Ízök Fesztiválja vasárnapig tartó programsorozata.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Ismét itt a Vásárhelyi Ízök Fesztiválja
A háromnapos rendezvényen a gasztronómiai élmények mellett zenei produkciókkal is várják a kilátogatókat.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Villányai, tokaji, balatoni és alföldi borok is jönnek Szent István király ünnepére
Az ország számos borvidéke képviselteti magát Hódmezővásárhelyen, a XVI. Bor- és Gasztrofesztiválon.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
A magyaros sós töltött kürtőskalács az Év Strandétele
A győztes a mindig édesnek hitt kürtős kalács műfaját forradalmasítja sós változatokkal
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
A megoldást kínálja nyertes desszertjével a vásárhelyi Benczur Sándor mestercukrász
Széchenyi István születésének 230. évfordulójára rendezett versenyt a Magyar Cukrász Ipartestület. A vásárhelyi kiváló cukrásznak négy napja maradt a felkészülésre, mert nem volt benne biztos, hogy el akar indulni a versenyen. Végül a!-->…
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Balatonfüredi cukrászé lett idén az év fagylaltja
Dobó Norbert balatonfüredi cukrász Szőke zserbó fantázianevű fagylaltja nyerte az Év fagylaltja vándorkupát és az aranyérmet a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete idei versenyén - jelentették be a szervezők kedden!-->…
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Hódmezővásárhelyi a világ első „Rubik-kocka” dinnyéje
Pap Robi idén is hatalmasat alkotott dinnyéből. Az elmúlt években kocka, dobókocka, most pedig "Rubik-kocka" dinnyét készített, úgy tudni, a világon elsőként. A hódmezővásárhelyi termelő mindig várja a vásárlókat valami különlegességgel,!-->…
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Főzőverseny lesz a Mártélyi Kavalkádon
Augusztus 7-én a mártélyi halkultúra felkutatását felhasználva lehet elkészíteni a finomabbnál finomabb ételeket a helyszínen, nevezni még mindig lehet.
A napjainkban lendületesen fejlődő falusi és városi turizmus gasztronómiai irányú!-->!-->!-->…
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
A szokásos reggeli kávé meghosszabbíthatja az életet
Egy új tanulmány szerint a kávéfogyasztóknál alacsonyabb lehet a korai halálozás kockázata. A kutatás következtetései azonban a tanulmány megfigyelési jellege miatt még nem véglegesek – hívják fel a figyelmet a szerzők.
Azoknál az!-->!-->!-->…
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!