Kategória
Gasztro
Tíz év után végleg bezárt a Kispiac Étterem
A Kispiac Étterem 2013-ban nyitott a Zrínyi utcán és egy kedvelt vendéglátóhely volt, kedden azonban utoljára volt nyitva.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Közösségi kemencét adnak át Székkutason
A művelődési ház mögötti közösségi kemencét 2023. május 1-jén adják át. Az eseményen májusfa állítás, gyermekprogram, koncert és főzési lehetőség is várja a kilátogatókat.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Csütörtökön bárki megtanulhatja a bonbonkészítést a Corvinban
A bonbonkészítő workshopra jelentkezni Czékmán Szilvia iskolatitkárnál lehet személyesen az iskolában vagy telefonon a 62-242-011-es számon lehet.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Bon-bon készítő workshop a Corvinban
Április 6-án megtanulhatjuk a trüffelgolyó és a töltött csokoládébonbon készítését. Jelentkezni személyesen lehet, vagy telefonon.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Fulladásveszély miatt hívnak vissza édességeket
A zselés minicsészék alakjuk és állaguk miatt megakadhatnak a torokban, és elzárva a légutakat esetlegesen fulladást okozhatnak.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Kevesebb lesz a hús a Lidlben
Fokozatosan növelnék a zöldségek és növényi fehérjék arányát a húsfélékhez képest. Elsősorban a fiatal vásárlóknak akarnak kedvezni és megkülönböztetni magukat a konkurenciától - írja a német Lebensmittel Zeitung, melyet a hvg.hu…
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Tizenkétszer lesz Cimet kézműves vásár
Először január 20-án, 14-17 óra között várják az érdeklődőket az Almáskertbe. A vásárt minden hónap harmadik péntekén szervezi meg a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Bezárt a népszerű vásárhelyi étterem
Egészen pontosan szünetel az Égető Étterem.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Nem félnek újítani a helyiek – szívesen veszik meg a különleges bejgliket és kalácsokat
Idén karácsonykor is számos újdonsággal várják a vásárhelyi cukrászok a helyieket, hogy teljes legyen ünnep, és mindenki levehesse az asztalról azt, ami a kedvence. Attól sem kell megijedni, ha valaki a saját kezével készítené el az ünnepi!-->…
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
A drágulás ellenére kacsa és pulyka is lesz a vásárhelyi ünnepi asztalokon
A kacsacomb az elmúlt időszakban duplájára drágult, az egyik vásárhelyi húsboltban 5000 ft/kg-ért lehet megvásárolni. A helyiek kedvét az ünnepi időszakban ez sem szegte meg, jelenleg már nem tudnak a boltban több rendelést felvenni!-->…
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!