Kategória
Gasztro
Pénteken ismét Cimet
Mint mindig, pénteken háromtól hatig tartják a népszerű kézműves vásárt az Almáskertben.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Áldós, üstöny és kelény is készült ma a motocrosspálya mögött
Az idei Hód-tavi csata rendezvényen hatvanöt íjász és hat főzőcsapat kelt versenyre egymással. Az események tradicionális helyszínen, a várostól két percre, a motocross pálya mögött zajlottak és zajlanak még holnap is.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Drága lesz idén a vásárhelyi pálinka is
Akár 30-40 százalékkal is drágulhat idén a pálinka ára. A kifőzdékben főleg a magas energiaárakkal magyarázzák az áremelkedést, de egyes gyümölcsök esetében a rossz termés is szerepet játszik ebben.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Szentkirályi Alexandra Vásárhelyről: a magyar dinnyének sokkal jobb az íze
Pap Róbert után a kormányszóvivő is felrakott egy fotót, ami a hódmezővásárhelyi dinnyetermesztőknél készült és egy rövid javaslatot is írt hozzá.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Évtizedek óta használják az aszpartámot, most a WHO rákkeltőnek minősítheti
Rákkeltő anyagnak nyilváníthatja a jövő héten az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Nemzetközi Rákkutató Ügynöksége (IARC) a világ egyik legnépszerűbb édesítőszerét, az aszpartámot – írja a Reuters cikke alapján a HVG.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
A Májusi randevúval arany-, a Rózsás májussal bronzérmet nyertek a corvinos cukrászok
Az Országos Grillázs és Mézeskalács Majálisra virágot megjelenítő művészi grillázs vagy mézeskalács alkotással lehetett nevezni. Balázs Zsanett arany-, Rostás Ramóna bronz érmet érdemelt ki.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Kézműves bonbonok, szívvel lélekkel
Édes alapok cukrászati workshopot rendeztek a Corvinban.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Nyolcadszor is ételt osztottak Vásárhelyen
A Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Tiszta Vásárhelyért Egyesület 150 adag csirkeragut osztott szét vasárnap délben a Csúcsi Olvasókörben, ahol az édesanyákat műsorral és virággal köszöntötték.
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Gyógynövénykivonatot tartalmazó hústermékek készülnek Felgyőn
Komplex gyógynövénykivonatokat tartalmazó, fokozott antioxidáns tulajdonságokkal és csökkentett tartósítószer-mennyiséggel rendelkező hústermékcsaládot fejlesztett a felgyői vágóhidat működtető Gulyás János és Társa Kft. a Nemzeti!-->…
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!
Nyáron jöhet az 500 forintos fagyi
Az energiaárak és az infláció miatt a fagyi is jelentősen megdrágulhat idén nyáron. Tavaly egy gombóc 400-450 forintba került, most pedig további 10-15 százalékkal lehet több az energia- és alapanyagárak drágulása miatt a Magyar Cukrász…
Tovább a cikkre!
Tovább a cikkre!