Vízilabda: vereség a nyitányon

Lejátszotta első mérkőzését a HVSC férfi vízilabda csapata az OBI/B-ben. Barna Tamás együttese vereséget szenvedett a vendég Cegléd együttesétől.

A mérkőzést, bár a Cegléd kezdte jobban, de az elején még partiban voltak a vásárhelyiek. Sajnos azonban az első negyed végére már 4–ra elhúztak a vendégek. A második játékrészben a hazaiak 3-5-re jöttek fel, sőt támadhattak az egy gólos hátrányért is, ám nem csak hogy nem sikerült a felzárkózás, de a nagyszünetre 4 gólos előnnyel mentek a vendégek.

A második két negyedben már csak a különbség kialakulása volt a kérdés. Barna Tamás a Médiacentrumnak elmondta, hogy sokszor tudtak rajtuk a vendégek lefordulni, ez okozta többek között a vesztüket. Több játékos nem állt rendelkezésre, és éppen ezért, nem csak ma, hanem az egész szezonban korábban ,,periférián” lévő játékosoknak kell majd előre lépniük. Ehhez még sokat kell dolgozniuk, mondta a vezetőedző.

HVSC – Ceglédi VSE 6-14 (1-4, 2-3, 1-3, 2-4)
A vásárhelyi gólszerzők: Katona Barnabás, Molnár Barnabás 2-2, Mekkel Máté, Bárándi Zoltán 1-1.

A HVSC legközelebb is Hódmezővásárhelyen száll vízbe, egy előrehozott mérkőzésen fogadják a KSI csapatát szeptember 26-án, csütörtökön, 19 órától.

HVSCOBI/Bvízilabda