Vizes sportokat lehet kipróbálni a városi uszodában

Május 27-én, pénteken rendezik, a tavaly indult “Hódmezővásárhelyi sportélet ezer arca” címet viselő rendezvénysorozat következő állomását. Ezúttal olyan sportokat is lehet majd kipróbálni, melyekre ritkán nyílik lehetőség. Mivel a helyszín a városi uszoda lesz, elsősorban a vizes sportok szerepelnek a programban, de kézilabdázni és röplabdázni is lehet, és bemutatkozik néhány küzdősport is.

A válassz egy sportágat! című rendezvényre 31 hódmezővásárhelyi sportegyesületet hívtak meg, hogy népszerűsítsék a testmozgást. Jönnek azonban Szegedről is résztvevők.

Négy vagy öt szegedi sportegyesület is jelezte részvételét, természetesen itt olyan sportegyesületekről van szó elsősorban, amelyeket Hódmezővásárhelyen nem űznek.

-mondta el KISS RICHÁRD sportreferens.

Ki lehet majd próbálni többek között a röplabdát, és itt lesznek a szegedi szinkronúszók is. Ismert sportolók is érkeznek a rendezvényre, találkozhatnak majd Márton Anita fedettpályás világbajnok súlylökővel és Bánhidi Bence kézilabdázóval. A sportági bemutatók reggel 9-től délután négyig tartanak. A vállalkozó kedvű sportbarátok értékes nyereményekért vetélkedhetnek.

Egy pontgyűjtő füzetet tudnak majd igényelni a rendezői sátorban, és aki legalább 6 különböző sportegyesület pecsétjét összegyűjti, az egy tombolasorsoláson vehet részt, amit 4 órától fogunk megrendezni.

– tette hozzá.

A rendezvény mindenki számára ingyenes, és a strand kemping felüli bejáratán keresztül lehet megközelíteni. A rendezők meglepetéskoncerttel is készülnek.

HódmezővásárhelykipróbálásSzegeduszodavízvizes sport