Vendéglátást tanult, most verseket ír

Buzás Ádám a Corvin Mátyás iskolában érettségizett 2011-ben. Elmondása szerint évekig zenélt, szövegeket írt és amikor csak volt rá alkalom, mindig felkérték az intézményben, hogy adja ezeket elő. Jelenleg verseket ír megrendelésre.

A közleményben, – amit a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum küldött szerkesztőségünknek, – Buzás Ádám azt írja: ,,jó társasági élet jellemezte a sulit. Összetartó közösség volt, ami átívelt az osztályokon. A tanárok fiatalosak és megértőek voltak, ráadásul egész jól bírták az általunk gyakran kialakított kaotikus állapotokat. Viszont, ami számomra és szerintem számodra is a legfontosabb: támogatták a kreativitást!”

Buzás szerint a marketing diplomáját sem szerzi meg, ha nem figyel fel az akkori tanára arra, hogy van hozzá érzéke. – A Corvinnak köszönhetem, hogy elindultam és megnyertem csapattársaimmal a METU versenyét, emiatt aminek köszönhetően ösztöndíjjal vettek fel. A zene elkopott és több év munka után végre a saját vállalkozásommal, a versmester.hu-val keresem a kenyerem – fogalmazott.

Buzás Ádám írt egy verset is régi iskolájához, a Corvinhoz:

,,Oly sok szép emlék köt az iskolához,
Mely megadta a lendületet az induláshoz.
Rengeteg örök barát, kiket sosem feledek!
Ti velem nőttetek fel, én pedig veletek!
Ha segítség kellett, mindig volt egy tanár,
Akihez lehetett fordulnom, ha jött egy akadály.
Itt meglesz a helyed, itt önmagad lehetsz,
Olyan életet építhetsz, amilyet szeretsz!”

Corvinmunkavers