Vasárnap itthon játszik HFC

Vasárnap 15 órától újabb hazai mérkőzést játszik a Hódmezővásárhelyi FC NB III-as labdarúgó csapata. A vendég Kozármisleny az elmúlt 5 mérkőzésén nem kapott ki. Ebben a fordulóban az eddigi három helyett öt cserére lesz lehetősége a csapatoknak.

A vendégek halasztást kértek, de a HFC ebbe nem egyezett bele. Míg a vásárhelyiek az utolsó négy találkozójukat elveszítették, addig a baranyaiak utoljára a negyedik fordulóban kaptak csak ki.

„Sajnos kicsit valóban úgy érzem, hogy gödörben vagyunk. Minden csapatnál és játékosnál van ilyen periódus, de ebből egy úgy tudunk kijönni, ha fejben összerakjuk a dolgokat együtt, csapatként. Tanulnunk kell a hibáinkból és a rossz döntésekből, a meccsek értékelésén is erről volt szó. Sokkal koncentráltabbnak és felelősségteljesebbnek kell lenni a kapu előtt, mert rendre eljutunk oda, de nem értékesítjük a helyzeteket. A héten ezt beszéltük át és a játékunkat próbáltuk tökéletesíteni, amit hétről-hétre játszunk, hogy eredményes is legyen és reméljük, hogy a kemény munka meghozza a gyümölcsét” – fogalmazott a HFC játékosa, Bata Kristóf.

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége – az UEFA hasonló döntését követően – úgy határozott, hogy október 2-től engedélyezi az öt csere alkalmazásának lehetőségét az országos felnőtt bajnokságokban és a Magyar Kupa-küzdelmekben.

HFClabdarúgásMLSZ