Vásárhelyről indul a Partizán országjáró kamionja

Közös műsorfolyamot indít a kampány hajrájában a Partizán és a 24.hu. Gulyás Márton és csapata egy kamionba telepített stúdióból sugározza majd helyszíni beszámolóit, a stáb elsőként Hódmezővásárhelyre látogat.

Frontvonal néven közös online tévéműsor-folyamban mutatja be a 2022-es választásokat a 24.hu és a Partizán csapata. A 24.hu oldalán, Youtube-on és Facebookon is elérhető műsor márciustól péntekenként jelentkezik a 24.hu és a Partizán műsorvezetőivel, szerkesztőivel és újságíróival, különkiadásokkal dolgozza fel a Békemenetet és a kampányhajrá nagygyűléseit, a választás napján pedig kora délutántól késő éjszakáig politikus, elemző és meglepetésvendégekkel, helyszíni kapcsolásokkal követi az eredményeket.

A Partizán stábja február 28-án országjárásra is indul egy kamionba telepített stúdióval, és a választásokig innen jelentkeznek rendszeres műsoraikkal. Az országjárás első állomása Hódmezővásárhely lesz, a továbbiakban pedig Gyulára, Debrecenbe, Nyíregyházára, Hatvanba, Tiszaújvárosba, Komáromba és Balatonfüredre is ellátogatnak. A választás eredménye szempontjából döntő fontosságú körzetekből érkező stúdióvendégek mellett a helyi közönség kivetítőkön is követheti a műsort.

Gulyás Mártonkampányországgyűlési választás