Vásárhelyiek a lencsén keresztül: Regina fotózásain jön ki az egyéniségük

Benkő Regina karrierje úgy indult, amire sokan vágynának. Hobbiból lett egyszerre főfoglalkozás neki a fotózás, ami nélkül már nem tudná elképzelni az életét. Ma már nem csak vásárhelyi vendégei vannak, hanem Budapestről, Debrecenből és külföldről is érkeznek hozzá emberek. A vásárhelyi fotós nemrég járt Dubai-ban is, ahol divatfotókat készített egy partnere megbízására.

Fantasztikus helyszín a csodás fotók készítésére Mártély, ahol kezdő korában Regina is sokat fotózgatott, ezek a fotók remekül sikerültek, így aztán a család babáit is ő fényképezte, és az egyre jobban sikerült fotók sarkalták őt arra, hogy saját vállalkozásba kezdjen.

Szájról-szájra terjedt a városban, hogy fotókat készítek és hirtelen beindult az életem ebben az irányban is. Nem is gondoltam arra, hogy ebből bármi komolyabb dolog ki fog sülni, amikor hobbiszinten elkezdtem fotókat készíteni. Ez hat éve történt, és öt évvel ezelőtt már meg is niytottam a stúdiómat

-mesél a kezdetekről Regina.

A kezdetek után természetesen kitanulta a fotós szakmát. Workshopokra járt, és gyerekmodelleket is elkezdett fotózni. Van egy göndör hajú kislány, akinek a fotói összeforrtak Regina nevével, ő pédául Debrecenből jár le Hódmezővásárhelyre hozzá.

Regina vállal családi és kimama fotózást, gyerek születésnapi fotózást, boudoir és glamour fotózást, de a fine-art stílust is űzi, ami leginkább a régies stílusó portrékat jelenti magyarul.

Köztem és a vendégem között bizalmi kapcsolat alakul ki, hiszen teljesen rám kell támaszkodnia, amikor eljön hozzám egy fotózásra. Főleg egy glamour fotózáson kell feloldódnai a vendégemnek, mert ott lehet, hogy fehérneműben pózol előttem, ehhez meg kell teremteni a hangulatot

-teszi hozzá a vásárhelyi fotós.

A karácsony a legkedveltebb szezon a fotós szakmában, így Reginánál is akkor vannak a legtöbben. Ilyen esetben is érteni kell az emberekhez, és persze a gyerekekhez is. Tavasszal és nyáron is imádják a vásárhelyiek kültéri helyszínre használni Mártélyt, de a lifestyle divatfotók is nagyon mennek, leutóbb Dubaiban járt, ahol egy partner cégének készített divatfotókat.

Aki pedig fél bevetni magát egy fotózáson, az nyugodt lehet, Regina minden kérdésre válaszol, és még a megfelelő ruhát is segít kiválasztani az önbizalom növelő fotózásaira.

Benkő ReginabudoircsaládfotósglamourHódmezővásárhelykismamaMártély