Változik a szerdai lakossági fórum tematikája

Egyelőre szünetelnek a Zöld Pont Iroda 0%-os kamatú kölcsönt biztosító, lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitelpályázatok beadása. Az iroda azonban egyéb szolgáltatásaival várja az érdeklődőket, erről tájékoztatta szerkesztőségünket Koterle Gábor projektmenedzser.

Koterle Gábor, a Polgármesteri Hivatal városfejlesztési referense, projektmenedzser arról tájékoztatta a Hódpresst, hogy sajnálattal értesültek arról, hogy a november 4-ére, szerdán 17 órára szervezett lakossági fórum fő témájának számító, 0%-os kamatú kölcsönt biztosító “GINOP-8.4.1/A-17 Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel pályázat beadása ideiglenesen szünteteltetésre kerül.

Hozzátette azonban, hogy a Zöld Pont Iroda szolgáltatásai nem csupán erre a pályázatra épülnek. Egyrészt céljuk, hogy a jövő évben induló épületenergetikai pályázatok elkészítésében is támogassák a lakosságot.

Ezekről és a finanszírozási, illetve napelemekkel kapcsolatos épületenergetikai szakmai kérdésekről is tájékoztatni kívánják a fórum keretében a regisztrált résztvevőket, továbbá a 2020. november 23-tól benyújtható, elektromos rásegítésű kerékpárok vásárlásának támogatásával kapcsolatos pályázatról is tájékoztatást kívánnak nyújtani, mivel ennek beadásában is szeretnének segíteni a lakosságnak.

Tekintettel a megváltozott tematikára, arra kérik a korábban már regisztrált érdeklődőket, hogy holnap (november 3.) 15.00-ig jelezzék vissza a koterle.gabor@hodmezovasarhely.hu címre, hogy továbbra is szeretnének-e résztvenni 2020. november 4-ei eseményen!

A visszajelzések függvényében döntenek az esemény megtartásáról vagy későbbi időpont kijelöléséről.

További információkért látogassanak el a Zöld Pont Hódmezővásárhely Facebook oldalára.

energiaenergiahatékonyságKoterle GáborPályázatZöld Pont Iroda