Utcabál, vidámpark, Carson Coma – itt a vásárhelyi Majális teljes programja!

Már holnap, azaz kedden délután megkezdődik Vásárhelyen az idei Majális a Népkerti Játszótérnél. Helyi kedvencek mellett már kedd este itt lesz és vidám kikapcsolódást ígér a zseniális Carson Coma együttes. Ahogy az előző években, most is lesznek városkártyás kedvezmények, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Holnap délutántól színes forgatag várható a Népkerti játszótérnél. A vidámpark már hétvégén beüzemelt, kedden délután 17 órától pedig a Kakaó zenekar indítja be a kétnapos bulit, mielőtt

17:45-kor Márki-Zay Péter polgármester köszönti a vásárhelyieket.

Városkártyával a felnőttek egy alkalommal kaphatnak ingyen sört, vagy virslit, gyerekeknek pedig vattacukor és ugrálóvár jár – városkártyával szintén egy alkalommal ingyen.

A programokról annyit, hogy kedden – a Carson Coma előtt – itt lesz még a Megasztárból ismert Fivérek Zenekar két frontemberének együttese, a Seres Brothers is. Szerdán 10-től májusfa-állítás, majd délelőtt néptánc-együttesek, délután sportegyesületek bemutatója, a gyerekek szórakoztatásáról pedig a Grimm-Busz Meseszínház is gondoskodik.

15:30-tól a Fandante Kamarakórus közreműködésével egy különleges eseményről, Magyarország EU-s csatlakozásáról is megemlékeznek, amely épp húsz évvel ezelőtt történt meg.

Este fél nyolctól pedig utcabálon vezetheti le az energiáit, akinek még maradt.

Mindezek mellett két napon át vidámpark, étel-ital, vattacukor, fagyi és kézművesek vására vár mindenkit!

Carson ComaEUFandanteGrimm-BuszHódmezővásárhelyMagyarországmajálismájus 1májusfaNépkertProgramajánlóSeres BrothersVásárhely