Újságírót keres a Hódpress!

Rólunk

2020. januárjában indult, dinamikusan fejlődő, modern, tartalmilag és technikailag is újat mutató, de a hagyományos sajtó szakmai elveit követő hódmezővásárhelyi helyi portálunk az elmúlt háromnegyed évben komoly ismertségre tett szert. Olvasóinktól rengeteg pozitív visszajelzést kapunk a helyi piacon kiemelkedő higgadt, kiegyensúlyozott, igényes és érdekes hírszolgáltatásunk miatt.

A munkáról

Teljes állású online újságírói munka, melynek során a leendő kolléga feladatai közé tartozik eseményekről, döntésekről, történésekről tárgyilagosan, részletesen és közérthető módon beszámolni; jelenségek, közügyek hátterét értelmezni, magyarázni az olvasók számára, és folyamatosan a különböző hírforrásokat felhasználva állandó hírszolgáltatást biztosítani Olvasóinknak.

Az ideális jelölt

Rendelkezik újságírói, online szerkesztői tapasztalattal. Érdekesen, érthetően ír, kiváló a helyesírása, jó a kommunikációs készsége. Ismeri a politika, a gazdaság, a közélet alapfogalmait, az országos és a helyi közéletet. Témaérzékeny, mer és tud kérdéseket feltenni, érdeklődő és egészségesen szkeptikus. Előnyt jelent a hódmezővásárhelyi helyismeret, a WordPress, vagy más CMS-rendszer használatában szerzett tapasztalat, és az idegennyelv-tudás.

Leendő kollégánk jelentkezését az info@hodpress.hu címen várjuk. Az önéletrajz és a motivációs levél mellé kérünk legalább két referencia-cikket mellékelni.

(A lap a hódmezővásárhelyi médiacentrum része, kiadója az önkormányzati tulajdonú HVSZ Zrt.)

állásHódpressmédiacentrumTechnikai információ