Újranyit a Serháztér utcai konyha

A mai napon hatósági szemlét tartottak a Kovács-Küry Időskorúak Otthonának konyháján, és megállapították, hogy a konyhán a hibák megszüntetésre kerültek. Az erről szóló határozatot ma kézhez kapják, és a konyha újra kinyithat.

Január 18-án záratta be a Kormányhivatal a Serháztér utcai konyhát, azt kifogásolták a mintegy 2 éve fennálló állapotokat, a beázást, a megfelelő szellőzés hiányát és az ebből eredő penészfoltokat, illetve a padozati és oldalfali hibákat.

Mára a tetőablak beázását, a padozati csempe hiányát megszüntették, a mennyezeti és oldalfali festéseket is elvégezték. A szellőztetési rendszer cseréjét, kijavítását augusztus 31-ig fejezik be számolt be róla Nyikes Nándor, a Prizma Food Kft. minőségirányítási igazgatója. Hozzátette, a szellőzésen most is próbáltak már javítani, minden ablakot nyithatóvá tettek.

A konyha a mai naptól ismét működik, erről a mai napon határozatot kapnak, árulta el Nyikes. A hétfői nappal minden folyamatot visszahoznak. Azt is elmondta, hogy a dolgozóik visszajelzése alapján a konyha legalább 10 éve nem volt ilyen jó állapotban, mint most.

A későbbiekben sütőt, gázzsámolyt, billenős serpenyőket is be fognak szerezni a Serháztér utcai konyhába.

konyhaKovács-Küry Időskorúak OtthonaNyikes NándorPrizma Food KftSerháztér