Újraindul Ambrus István a mártélyi polgármesteri posztért

A 2022 augusztusi időközi választás óta a települést vezető Ambrus ezt a Rádió 7 műsorában jelentette be. Célja, hogy még szebb, rendezettebb, élhetőbb és szerethetőbb legyen Mártély az ott élőknek és az oda érkezőknek. A képen Ambrus István 2022 szeptemberi polgármesteri eskütétele a mártélyi testület alakuló ülésén.

A hivatalosan független jelöltként indult, de a Fidesz támogatását élvező Ambrus Istvánt 2022 augusztusában időközi választáson választották meg Mártély polgármesterévé, akkor a választásra jogosult 1039 helybéli közül a 607 mentek el szavazni, s közülük 407-en voksoltak rá, míg ellenfelére Putz Anitára 199-en.

Amint arról akkor beszámoltunk, az időközi választást azért kellett kiírni, mert a helyi képviselő-testület 2022 áprilisban feloszlatta magát.

Ambrus egyébként a rádió Közös Nevező című műsorában azt mondta: célja, hogy még szebb, rendezettebb, élhetőbb és szerethetőbb legyen Mártély az ott élőknek és az oda érkezőknek. A felelős gazdálkodásnak köszönhetően sikerként tekint az elmúlt másfél évre.

Ambrus IstvánMártélypolgármesterVálasztás