Újra nyert a Kosársuli, több mint 100 pontot dobtak

Továbbra is őrzi hazai veretlenségét a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjában: Vuk Pavlovic együttese péntek este pontgazdag mérkőzésen múlta felül a Bonyhádot a Hódtói Sportcsarnokban, így már a negyedik helyen áll a tabellán – számolt be róla a csapat honlapja.

Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli-Atomerőmű KSE Bonyhád 102-92 (27-16, 31-30, 27-26, 17-20)
NB I/B Zöld csoport, 20. forduló. Hódtói Sportcsarnok, 350 néző. Vezette: Kovács, Borgula, Farkas  

Kosársuli: Varga Á. 27/9, Borbáth 14/9, Kruzslicz 2, Bálint 24/9, Kelemen 20/9
Cserék: Pinnyey 7/3, Kass -, Karsai 3, Varga Z. 2, Knyur 3/3, Megyesi –
Vezetőedző: Vuk Pavlovic

Bonyhád: Pupp 19/6, Heimann 10/6, Kékesi 14/12, Csizmadia 10, Baki 18
Cserék: Pavlik 5/3, Géringer 14/6, Tömösváry 2
Vezetőedző: Jan Pavlik

Vuk Pavlovic: ,,Fontos győzelmet arattunk, örülök, hogy továbbra is veretlenek vagyunk hazai pályán. A támadójátékunknak és a jó dobószázalékunknak köszönhetjük ezt a sikert, a védekezés nem volt az igazi, 92 pontot kaptunk, ez nagyon sok. Nem voltunk elég koncentráltak, sokszor fegyelmezetlenek voltunk, nem sikerült végrehajtani a védekezési szabályainkat, a védőlepattanókat nem úgy szedtük le, ahogy kellett volna, engedtük játszani a Bonyhádot. Teher nélkül játszottak, kevesen jöttek el, talán mi is azt gondoltuk, hogy feltett kezekkel fognak játszani és nem fognak küzdeni-hajtani, belőlünk ez egy kicsit stresszesebb játékot váltott ki. Talán jó, hogy ez a mérkőzés most jött el, tanulni kell ebből, ki fogjuk elemezni és bízom benne, hogy magabiztosabban tudjuk hozni az olyan meccseket, ahol ilyen jól támadunk. További sok sikert kívánok a Bonyhádnak!”

Felemásan alakult az U20-as meccs: a vásárhelyiek ugyan végletekig kiélezett meccsen bravúros, 72-71-es győzelmet arattak a listavezető bonyhádiak ellen, így közel kerültek a bajnoki első helyhez is, az utóbbi hetekben egyre jobb formába lendülő Balogh megsérült.

A felnőttek jövő hét pénteken, ismét hazai környezetben játszanak a Tiszaújváros ellen.

Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársulikosárlabda