Újra medencébe ugrottak a legfiatalabb vásárhelyi pólósok

Hétvégén ismét bajnoki mérkőzéseket játszott a Bugyi Roland és Szabó Xénia által vezetett 10-11 éves korosztályú csapat – tájékoztatta oldalunkat a Hódmezővásárhelyi Vízilabda Sport Club.

Először a Kecskeméttel, majd a Szentessel játszottunk. Bár ebben a korosztályban még nem számolják az eredményt, de a vásárhelyiek hatalmas fejlődést mutatva magabiztosan utasították maguk mögé a kecskemétieket.

Bugyi Roland edző: ,,A csapat csodálatos játékkal kápráztatott el minket, jó egy ilyen vidám és szorgalmas csapat vezetőjének lenni. A gyerekek minden mozdulatában felfedezhető a fejlődés.”

Szabó Xénia edző: ,,A lányok mérkőzésről mérkőzésre jobban játszanak és a fiúkkal nagyszerű csapatot alkotnak. Büszke vagyok rájuk!”

A csapatban játszottak: Csorba Tamunó Dávid, Czakó Vencel, Salgó Bence, Gondi Hunor, Túri-Kovács Barnabás, Nagy Botond, Salgó Fanni, Zsemberi Zselyke, Magony Hunor, Kokovai Gábor, Kovács Mira Bernadett, Lencse Fanni, Soós Miklós Gábor, Dolga Soma, Salgó Botond, Király Dominik, Kis Anna.

HVSCutánpótlásvízilabda