Újpesten véget ért a Kosársuli győzelmi sorozata

Egyetlen játékrészt sem tudott nyerni a lila-fehérek otthonában a Vásárhelyi Kosársuli NB I/B-s férfi kosárlabda csapata.

Mezőnyből, büntetőből is pontosabban dobtak, illetve a lepattanókat ugyancsak jobban szedték a tabella negyedik helyén álló házigazdák, akik szintén jó szériát futottak az elmúlt fordulókban. A jegyzőkönyv alapján vásárhelyieket kevésbé tudta forgatni szakvezetőjük.

Újpest-MT – Vásárhelyi Kosársuli 91-64 (23-20, 17-11, 19-14, 32-19)

Tóth Tamás vezetőedző: – Egy rossz szavam sem lehet a saját csapatomra, hiszen három negyeden keresztül lőtávolságon belül tudtunk maradni a sokkal fizikálisabb hazaiakkal szemben. Hét győztes bajnoki után éppen ki lehet kapni Újpesten, még ha mi is mindig a sikert hajszoljuk. Gratulálok a Tigriseknek, bedaráltak minket, teljesen megérdemelten nyertek! Őszinte részvétemet szeretném az egyesületem és jómagam nevében kifejezni két jó barátom családjának. Mérhetetlen veszteség érte a magyar kosárlabda társadalmat! Nyugodjatok békében, Misi bá és Lali!

17 győzelemmel és 4 vereséggel továbbra második a bajnokságban a Vásárhelyi Kosársuli, legközelebb március 20-án Békésen lépnek pályára Tóth Tamás tanítványai.

kosárlabdaVásárhelyi Kosársuli