Újabb makói játékos igazolt a HFC-hez

A Hódmezővásárhelyi FC Juhász Jónás érkezését is bejelentette oldalán, ő már a harmadik labdarúgó, aki ide szerződik a szomszéd városból.

Juhász Jónás Apátfalván kezdte el a futballt, majd 15 éves korában került Makóra, ahol végig járta az utánpótlás bajnokságokat és 17 évesen a felnőtt bajnokságban is bemutatkozott. 2016-ban az akkor NB3-ban szereplő Mórahalom csapatához került és másfél év után egy fél éves méhkeréki kitérő következett. A 2018/2019-es szezonban visszatért Makóra, ahol az elmúlt 5 évet töltötte.

,,Jónás belső védő és védekező középpályásként is bevethető játékos. Fizikai adottságait remekül használja ki és nagyon nehéz átjátszani. Nagy lövőerővel rendelkezik és a párharcokban sem hagy kétséget”

-nyilatkozta Szűcs Róbert, a HFC sportigazgatója.

Mint arról korábban hírt adtunk, szintén Makóról igazolt Vásárhelyre Vladul Stefan, azóta Zámbori Dániel is aláírt. Hogy Makóról rövid idő alatt ennyi játékos szerződik Vásárhelyre, annak az az oka, hogy ősszel a Makó FC visszalépett az NB3-as bajnokságtól, ugyanis az önkormányzat nem tudja működtetni a stadiont.

HFClabdarúgásMakó