Újabb közvéleménykutatás – újabb nevek

Azt már megszoktuk, hogy a vásárhelyieket időről időre valamilyen közvéleménykutató cég kifaggatja politikai preferenciáiról, a város megítéléséről, és különböző közszereplőkről alkotott véleményéről. Most a Medián készít felmérést, ezt jelezte több olvasónk is.

A kérdések állítólag Grezsa István, Balog Norbert, Juhász Tünde, Szél István, Kis Andrea, Lázár János, Mekkel Gabriella, Márki-Zay Péter és Kecskés Fanni személyét célozták, de kíváncsiak voltak a város helyzetére, az önkormányzat megítélésére és Orbán Viktorról is szólt kérdés.

Egyik olvasónk elárulta, arra a kérdésre, hogy ha újra fideszes vezetésű város lenne Vásárhely, mitől tartana a legjobban, azt válaszolta: „Lázár bosszújától”.

Egy másik olvasónk pedig arra a kérdésre, hogy szerinte fejlődik-e a város, megpróbálta felsorolni az utóbbi idő fejlesztéseit: strandfejlesztés csúszdaparkkal, kemping-újranyitás, Teleki utcai bölcsőde újranyitása, Kossuth tér fejlesztése, ingyenes buszjáratok, játszóterek, Ifjúsági klub, Játszóház, városháza felújítás, új utak építése… de egy idő után leállították, és választania kellett az egyáltalán nem – nagyon fejlődik skálából. Elmondása szerint ez utóbbit választotta.

közvéleménykutatásLázármárki-zay