Újabb játékokkal bővült a Pál utcai óvoda – ma adták át hivatalosan

Mérföldkőhöz érkezett a Pál Utcai Óvoda felújítása, erről beszélt a mai átadón Borsiné Csontos Ilona, a Hódmezővásárhelyi Egyesített Óvoda vezetője. A Hódtrans Kft-vel régi, szoros viszonyt ápolnak, és most ők vállalták néhány, az óvoda által kiválasztott játék felszerelését. A játékokat ennél korábban a járvány miatt nem tudták hivatalosan átadni, bár már a gyerekek igénybe vették a mai nap előtt is.

Az udvarra néhány napja már használatba vett tartós, szép és nem utolsó sorban biztonságos játszóeszközöket adott a Kft, segédkezett annak felszerelésében. A gyerekek már birtokba is vették a játékokat.

A gyerekek elkezdték rendeltetésszerűen használni a játékokat

Azt is fontos kiemelni, jegyezte meg Borsiné, hogy konyhai eszközök és más fontos kellékek beszerzésében is segítséget nyújtott már korábban a Hódtrans. Kovács Pál ügyvezető is ezt a hosszú évek óta tartó együttműködést emelte ki.

A játékokat az óvoda választotta ki, ők a maguk részéről csak a felszerelésben segítettek. A játékok ajándékok voltak a cég részéről, így annak értékéről nem beszélt Kovács Pál.

A szülők nevében Majsai-Szép Noémi mondott köszönetet a játékokért.

Hódtrans KftjátékKovács PálPál utcai óvoda