Továbbjutással debütált a Kosársuli új vezetőedzője

A Piros csoportos Ceglédet fogadta kedd este a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli a Hepp Kupa 3. fordulójában. A tét az NB I/B-s és NB II-es csapatok kupasorozatában a továbbjutás, azaz a legjobb 16 közé kerülés volt – írja összefoglalójában a csapat.

A Kosársuli a múlt heti, Kecskemét elleni vereséget követően edzőt váltott: Slobodan Kalinic magánéleti okokból nem tudja ellátni a csapat vezetését a jövőben (a következő hetekben még besegít a kispadon), az új tréner pedig a játékosként és edzőként is évek óta az egyesületért tevékenykedő Vuk Pavlovic lett. Debütálni hogy máshogy lehet, mint győzelemmel – a szezon eddigi egyik, ha nem a legjobb teljesítményét nyújtotta a csapat, így megérdemelten jutott tovább a következő körbe.

Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli-Ceglédi KE 91-87 (20-21, 23-14, 20-23, 28-29)
Hepp Kupa, 3. forduló. Hódtói Sportcsarnok, 250 néző. Vezette: Radnóti, Vadász, Farkas

Kosársuli: Varga Á. 16/9, Borbáth 9/3, Bálint 20/12, Varga Z. 13/6, Kelemen 23/9
Csere: Balogh 2, Pinnyey 4/3, Bősz 4, Kass -, Karsai –
Vezetőedző: Vuk Pavlovic

Cegléd: Tóth Z. 21/9, Lógár -, Erdei 4/3, Berkics 2, Karavdic 10
Csere: Csaba 19/3, Kalassai 6/6, Velkey 23/9, Csákvári 2, Tóth B. –
Vezetőedző: Siska János

Vuk Pavlovic: ,,Először is gratulálok a Ceglédnek, a Piros csoportban mutatott játékuk keménységét és színvonalát abszolút hozták, további sok sikert kívánok nekik a bajnokságra! Nagyon jó mérkőzést játszottunk, minden érdem a fiúké, mindenki betett a közösbe, igazi csapatként dolgoztunk együtt és így tudtunk győzni. Gratulálok a csapatomnak!”

Folytatás december 2-án, a Miskolc elleni idegenbeli bajnokival.

Bodrogi Bau Vásárhelyi KosársuliHódmezővásárhelykosárlabda