Tóth Réna Anasztázia Vásárhely első babája 2024-ben

Tóth Réna Anasztázia 2024. január 3-án 0:12 perckor született, Tóth Zoltán Bálint és Tóthné Abt Judit második gyermekeként. Márki-Zay Péter polgármester és dr. Berényi Károly alpolgármester a város nevében köszöntötték az újszülöttet, és ajándékcsomagot adtak át a szülőknek.

Berényi Károly nemcsak a család első gyermekének orvosa, hanem már az édesanya, Tóthné Abt Judit is az ő betege volt valamikor. Most pedig a kis Réna ellátására is felkérést kapott. A mostani látogatás alkalmával gyorsan meg is vizsgálta az újszülöttet, és mindent rendben talált.

– Ilyenkor a város a százezer forint készpénzen kívül a babának is hoz ajándékokat – mondta el az éppen kettős szerepben jelenlévő Berényi Károly alpolgármester.

A szülők a VTV-nek elmondták: Rénát félig-meddig tervezték, de nagyon nagy szeretettel várták. A szülés tankönyvszerűen, gyorsan ment. A kicsi születésére, második baba lévén, már tudatosan készültek. Réna nagy baba volt, 3700 grammal, 52 centivel született. Jócskán váratott magára, két héttel a kiírt dátum után jött világra.

Zoltán és Judit 3 és fél éve alkotnak egy párt, az első baba megfoganása után költöztek Budapestről városunkba. Úgy érezték, családalapítás szempontjából jobb döntés, és egyszerűbb is Vásárhelyen élni, mint a fővárosban.

Nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánunk a kis Rénának és szüleinek!

Nézzék meg VTV összeállítását is:

Berényi Károlyelső baba 2024HódmezővásárhelyMárki-Zay PéterTóth Réna AnasztáziaTóth Zoltán BálintTóthné Abt JuditújszülöttVásárhelyvásárhelyi hírek