Tisztújítás lesz augusztus 26-án a Hód Úszó SE-nél

Augusztus 26-án tartja rendkívüli közgyűlését a Hód Úszó SE. A napirendi pontok között szerepel az elnökség és a felügyelőbizottság visszahívása, illetve új elnökségi és felügyelőbizottsági tagok megválasztása.

Tisztújításra készülnek a Hód Úszó SE-nél. Tegnap délután jelent meg a közgyűlési meghívó az egyesület közösségi oldalán. A tanácskozás augusztus 26-án rendezik az Ady Endre utca 1. szám alatt.

Mint ismeretes, az egyesület elnöke, dr. Szabó J. Attila július 15-én bejelentette lemondását. A meghirdetett időpontban az első érdemi napirendi pont az elnökség és a felügyelőbizottság visszahívása, illetve új elnökségi és felügyelőbizottsági tagok megválasztása lenne – már ha a jelenlévő tagság elfogadja a napirendet, legutóbb ugyanis már itt megakadt a döntéshozatal. Az alapszabályt is módosítanák a közgyűlésen.

Értesüléseink szerint a tisztújításhoz a szükséges előkészületeket megtette a leköszönő elnökség, és öt tagú lesz az új vezetőség.

Mivel július 15-én már a regisztrációnál vitaponttá vált, ki rendelkezik szavazati joggal, a meghívón ezúttal felhívták a figyelmet, hogy a 14. életévüket betöltött tagok törvényes képviselőjük hozzájárulásával szavazhatnak, míg a 14 év alatti tagok képviseletében a törvényes képviselő jár el.

Hód Úszó SEúszás