Ti, nők…

Akik nélkül mi, férfiak, nem lennénk, és persze ti sem lennétek önmagatok nélkül…

Ó, milyen csodás és felemelő érzés megünnepelni benneteket, ti, akik az életünk minden területén ragyogó fényt hoztok! Ti vagytok az édesanyák, a lányok, a feleségek és a barátnők, akik minden egyes napunkat megvilágítjátok.

Édesanyák, ti vagytok az elsők, akik életet adtatok nekünk. A szeretetetek és gondoskodásotok olyan erőt ad, mely átsegít minket az életünk legnehezebb pillanatain is. Minden reggel az az érintés, az a mosoly, és az az ölelés, amit tőletek kaptunk, erőt ad, hogy szárnyalni tudjunk.

Lányok, lenyűgöző az a kitartás és a szenvedély, amivel az álmaitokat kergetitek. A férfiak inspirációi, forrásai vagytok és a világot átformáló változások motorjai.

Feleségek, ti vagytok társaink és az életünk támasza. A szeretet, az együttérzés és a megértés, amit nekünk férfiaknak nyújtotok, az a biztos pont, mely életünk végig elkísér bennünket. A közös élmények és a nevetések minden pillanata erősebbé tesz bennünket.

Barátnők, ti vagytok a lelki társaink és a támogatóink. Az őszinte beszélgetések, a vidám pillanatok és az együtt töltött idő mindannyiunknak gyógyírt jelent a hétköznapok szürkesége ellen.

Ti, nők, akik nélkül nem lennénk, ti vagytok az életünk legnagyobb kincsei! Minden nap, melyet veletek töltünk, emlékezetes és értékes. Szeretetetek és támogatásotok erőt és az önbizalmat ad nekünk férfiaknak, hogy boldogabban éljünk.

Ezért nemcsak ma, a Nők Napján, de az év minden egyes pillanatában emlékeznünk kell arra, milyen különlegesek vagytok. Ezért adjunk hálát minden percért, amit veletek tölthetünk!

Ti nők, akik nélkül nem lennénk, ti vagytok az életünk értelme és boldogsága. Legyetek büszkék magatokra, mert ti vagytok azok, akik a világot csodálatossá teszik számunkra és mindenki számára!

asszonyokHódmezővásárhelynőknőnapvásárhelyi hírek