Tények a propaganda árnyékában – zöldhulladék a Pállfy utcában

Úgy tűnik új rovatot is indíthatnánk, amelyet jócskán ellátna témával a városunkban működő propagandamédia. Ott ugyanis kész tényként kezelnek olvasói leveleket, akár valós információkat tartalmaznak azok, akár nem. Mindegy nekik, csak Márki-Zayt lehessen szidni.

Nemrégiben megjelent egy olvasói levél, amelyben a polgármestert szidják a Pálffy utcán található buszmegálló melletti zöldhulladék miatt.

A TÉNYEK:

A Pálffy utcán található egy buszmegálló. A környéken az elektromos áramot szolgáltató cég – mint amúgy szerte a városban – fákat metszetett, mert a növények lassan elérték a hálózati kábeleket. Ezt a munkálatot egy a városnak is gyakran dolgozó kertészetben jártas cég végzi. A zöldhulladékot a buszmegálló mellé helyezték el, ahogyan kupacolták a többi területen levágott zöldhulladékot is, hogy egy körben szállítsák el azokat. Valaki a buszmegálló melletti kupacra további zöldhulladékot helyezett el, mégpedig a környéken nem is létző nyírfaágakat. A metszést végző cég ma gyűjti össze a zöldhulladékot.