Tarló, avar és tanya is égett hétfőn a megyében

Hétfőn három tűzesethez és egy balesethez riasztották a megye tűzoltóit – közölte szerkesztőségünkkel Varga Kitti tűzoltó főhadnagy, a katasztrófavédelem helyettes szóvivője. A délutáni órákban Bordány közelében az 5408. út 39. kilométerszelvényében két személygépkocsi ütközött. A műszaki mentés alatt teljes útzár volt, míg az autókat áramtalanították a a ruzsai és a szegedi hivatásos tűzoltók.

Hétfő délelőtt Kiszomboron, a Csipkés tanyák közelében 2000 négyzetméteren a tarló égett. A tüzet a makói hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el, személyi sérülés itt nem történt. Hétfő délután Üllésen a Rózsa dűlő közelében 80 négyzetméteres területen égett a gaz és az avar. Ezt a tüzet a ruzsai hivatásos és az üllési önkéntes tűzoltók egy vízsugárral oltották el, személyi sérülés itt sem történt.

Hétfőn az esti órákban Zsombó közelében pedig a Dózsa dűlőn egy tanya melléképülete és annak környezete égett. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltották el, személyi sérülés szerencsére ebben az esetben sem történt.

BalesetCsongrád-Csanád megyeKatasztrófavédelemVarga Kitti