Szujó Zoltán is kipróbálta a tram-traint

A népszerű televíziós és rádiós sportriporter a MÁV kampányfilmjében próbálta ki, hogy milyen a Szeged és Hódmezővásárhely közötti vasútvillamos. Elégedett volt vele, bár sok konkrétum nem derült ki. A töltés lehetősége mindenképpen pozitívum.

A Szeged365 szúrta ki, hogy az ismert és népszerű televíziós és rádiós, elsősorban motorsportokban otthonosan mozgó sportriporter, Szujó Zoltán kipróbálta a tram-traint, Szeged felől Vásárhely irányába (és bár ez nem volt része a kisfilmnek, de valószínűsíthetően visszafelé is). Tetszett neki, bár kétségtelen, hogy ez egy felületesebb kampányfilm volt.

Amit megtudhattunk belőle, a töltési lehetőségen túl, hogy leginkább vonattal szeret Budapestről Szegedre jönni (ez az idő függvényében azt jelenti, hogy Szujó kockázatvállaló típus), van barátja Szegeden és Vásárhelyen is (őket nem ismerjük meg, nyilván nem közszereplők, illetve ha azok is lennének, hát nem kötelezhetőek, hogy a filmben szerepeljenek). Ebben a rövid összeállításban nem esett szó a tram-train további előnyeiről.

A műsorvezető szép időben használta a járművet, és úgy tűnik, fennakadás sem volt a vonalon.

MÁVSzujó ZoltánTram-train beruházás Hódmezővásárhely és Szeged között