Széttörték az Európa Park sütögetőjének két betonszékét is

A Somogyi-domb melletti sütögetőt simán ellopták, az Európa parkban lévő megvan, de az sem maradt érintetlen a vandáloktól.

Nemrég írtuk csak meg, hogy egyszerűen ellopták a Somogyi-domb melletti sütögetőt – amit a város hamarosan pótol is. Cikkünk facebook-os megosztása alatt a közzététel után szinte azonnal elszabadultak az indulatok.

Ha emiatt jött idegbe, akkor most ordítozni fog. Ugyanis az Európa Parkban ennél értelmetlenebb dolog történt, itt nem vitte senki sem haza a sütögetőt, hogy majdan annak segítségével piknikezhessen, ellenben két, a sütögető melletti betonszéket is széttörtek. Az egyiket teljesen, a másiknak pedig a széleit tették tönkre.

Azért kellett hozzá erő, vagy felindultság…

A vandál(ok) munkáját megkönnyítette, hogy a közelben nincsenek házak, a Kodály Zoltán utcaiak igencsak távol vannak, de a kőfal feletti házakból sem lehet semmit sem hallani.

– Esténként és reggelenként még a hideg időben is ott ülnek valamilyen fiatalok. Azt látom, hogy reggel középiskolás félék, este azonban valami suhancok töltik ott az idejüket, nagy hangon röhécselve – mondta egyik a neve elhallgatását kérő olvasónk, aki kora reggel munkába menet, este pedig munkából jövet halad el a játszótér és a mellette található sütögető melletti kerékpárúton. A rongálást azonban nem látta.

Európa ParkHódmezővásárhelysütögetővandálvásárhelyi hírek