Szerintünk ez a jeltolmács lett a hónap dolgozója

Elképesztő mozgáskoordinációjával elvitte a show-t az a francia védelmi miniszter elől az a jeltolmács, aki számára a képernyő alján lévő kis képkocka jelentette a nagy lehetőséget, hogy mindenki rá figyeljen. Sikerült neki…

A kissé túlsúlyos és túlmozgásos hölgy egy meglehetősen borongós tudósítás első harmadában tűnik fel (00:36-tól), mint a francia védelmi miniszter jeltolmácsa. Az Euronews híradása ugyanis arról szól, hogy az orosz-ukrán háború hatására szinte az összes európai ország megemelte a védelmi kiadásait. A küllemében egy mexikói szappanopera hősnőjére emlékeztető hölgy azonban produkciójával feledteti a háborús gondokat, ugyanis olyan átéléssel mutogatja el a miniszter meglehetősen száraz nyilatkozatát, hogy a jobb alsó sarokra koncentrálódik minden figyelem.

A jeltolmács hölgy nevét sajnos nem sikerült kideríteni, de az biztos, hogy bármilyen show műsorban bérelt helye lenne. Testmozgásában ugyanis sikeresen egyesíti Jennifer Lopez és Melissa McCarthy erényeit. Érdemes a mimikája és a gesztikulációja közti páratlan összhangot kiemelni. Élvezetes előadásmódja forradalmasítja a jeltolmácsolás területét, így mellette kifejezetten élvezetesek lehettek volna Áder János szilveszteri köszöntői. Érdekes lenne megnézni azt is, hogyan jeltolmácsolná a vásárhelyi közgyűléseket, és meddig bírná szuflával a helyi szócsaták elmutogatását.

jeltolmácsJennifer LopezMelissa McCarthysajtótájékoztatóTudósítás