Szerdán a bajnokság újonca látogat a Hódtóiba

Szerdán ismét NB I/B-s bajnoki vár a Vásárhelyi Kosársulira: a Pénzügyőr látogat a Hódtói Sportcsarnokba. Az U20-asaink is elkezdik a szezont – tájékoztatta oldalunkat a vásárhelyi csapat.

Kemény másfél hetes programja van a Vásárhelyi Kosársulinak, hisz Tóth Tamás együttese a DEAC elleni, remek szezonrajtot követően szerdán a Pénzügyőrt, szombaton a Győrt látja vendégül a Hódtói Sportcsarnokban.

A Pénzügyőr feljutóként kettőből két sikerrel nyitott: Egerben és Győrben is győzni tudtak, ennek megfelelően szoros meccsre lehet számítani.

Nem szabad félvállról venni őket, kontrollált játékot mutattak eddig. Kovács Soma a legértékesebb játékosuk, az ő mutatóit kell minimalizálni. Erős kezdőjük van,de a padon nálunk több minőségi játékos ül. Szeretnénk a mi stílusunkat rájuk erőltetni és itthon tartani a két pontot.Sérültünk,betegünk nincs, így a teljes keret bevetésre vár. Pár napja nagyon jó érzés volt ennyi néző előtt játszani, szerda este is várjuk a szurkolókat a Hódtóiba!”

– mondta Tóth Tamás vezetőedző.

A mérkőzést megelőzően, 16 órakor U20-asaink is elkezdik a bajnokságot, méghozzá az egy-egy győzelemmel, valamint vereséggel álló Budafok-PSE ellen.

Október 14-én, szerdán 16 órától várnak mindenkit a Hódtói Sportcsarnokba, a felnőttmeccs 18 óra 30 perckor kezdődik. A belépés továbbra is ingyenes.

A járványügyi szabályok szigorú betartása mellett jöhetnek nézők a meccsekre: beléptetéskor hőmérőzés és kézfertőtlenítés történik, emellett a maszk viselése is kötelező.

programVásárhelyi Kosársuli