Szép, modern mosdó fogadta a Szeremleis ovisokat szeptemberben

Új mosdót használhatnak szeptembertől a Szeremlei Sámuel Református Óvodába járó gyermekek. A Villeroy&Boch Kft. és más cégek 8 millió forintért vállalták magukra, hogy ezt a helyiséget megszépítik és modernebbé teszik. A hivatalos átadót ma tartották az intézményben, de a gyerekek már a hónap elején kitörő örömmel vették birtokba a megújult fürdőszobájukat.

A Villeroy & Boch Magyarország Kft. a fennállásának 50. évfordulója alkalmából óvodai mosdó
felújítási programba kezdett Hódmezővásárhelyen, amelynek keretében elsőként a Malom Utcai Óvoda mosdói újultak meg az elmúlt években

Egy egészen más mosdó fogadta a gyerekeket szeptemberben a Szeremlei Sámuel Református Óvodában is. Modern mosdókagyló, csap, WC, új csempe: a többi között a mosdó azon részei, amely a Villeroy&Boch Kft-nek és a Keramitalia Kft.-nek köszönhetően 8 millió forintból újult meg az intézményben. A két cégnek nagyon fontos az óvodások ilyen irányú segítése, nem ez volt már az első adományuk.

– Ötven éve itt dolgozunk a városban, nagyon sok munkatársunknak van kisgyereke, nagyon sok munkatársunk már nagyszülő, azt gondoljuk, hogy ez egy olyan terület, ahol valamit visszaadunk a városnak, és a városon keresztül a dolgozóinknak is – fogalmazott a Vásárhelyi Televíziónak Hideg Gábor, a Villeroy&Boch vezérigazgatója.

Ebben az óvodában a tervezettnél kicsit többe került a felújítás. A régi épület falának lebontása után olyan körülmények fogadták a kivitelezőket, ami miatt más anyagokat kellett használniuk. A Villeroy&Boch Kft ügyvezető igazgatója szerint, egy ilyen ügynél nem számít nekik, hogy mennyibe került. Az óvoda dolgozói is örömmel és nagy hálával vették át a gyerekek új mosdóját.

– Szóban azt hiszem ezt nem lehet kifejezni, látni kellett volna a gyerekek arcát, és a kollégáim arcát, hogy végre egy ilyen csodálatos és a mai kornak megfelelő, modern, és minden igényt kielégítő új mosdóval kezdhettük ezt a nevelési évet – közölte Tóthné Mohos Erika.

Az óvodavezető hozzátette, úgy érzi, nem hiába vártak ilyen sokáig erre a mosdóra, mert sosem gondolták, hogy egyszer ilyen modern tisztálkodóhelyük lesz. A Villeroy&Boch Kft. ígéretet tett arra, hogy az épület másik szárnyában található mosdót is felújítja, így a munkálatok jövőre folytatódni fognak.

felújításHódmezővásárhelySzeremlei Sámuel Református ÓvodaVilleroy & Boch