Szentesen egy autó lángolt, Szegeden és Makón az aljnövényzet

Autóbalesetek és lángoló növényzet mellett a fogalmat akadályozó ágak miatt is hívták a vármegyei tűzoltó egységeket szerdán.

Egy parkoló autónak ütközött egy személykocsi szerdán reggel Szentesen, a Sima Ferenc utcában. A műszaki mentést a város hivatásos egysége végezte el, a balesetben egy ember sérült meg.

Teljes terjedelmében égett egy autó szerdán délelőtt Szentes külterületén, a 4516-os úton. A szentesi tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet, személyi sérülés nem történt.

Árokba hajtott egy autó szerdán délben Bordánynál, az 5432-es úton. A szegedi és a ruzsai hivatásos egységek áramtalanították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A sofőr sérült meg a balesetben.

Szerdán három szabadtéri tűzesetet jeleztek a lakosok Csongrád-Csanád vármegyében. Makón egy, Szegeden pedig két helyen lángolt a kiszáradt aljnövényzet, összesen egy hektárnyi területet érintett a tűz. A szegedi és a makói hivatásos oltották el a lángokat, személyi sérülés sehol sem történt.

Egy nagy méretű, lehasadt faág veszélyeztette a gyalogosokat szerdán délután szintén Szegeden, a Gáspár Zoltán utcai társasházak között. A szegedi egység motoros láncfűrésszel távolította el a magasban lógó ágat, mielőtt az komolyabb sérülést okozott volna.

Több fa is az úttestre dőlt szerda éjjel Csongrád-Bokros területén. A csongrádi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel végezték el a műszaki mentést.

BalesetCsongrádSzegedSzentestűzesettűzoltóság