Szél István: a székkutasiakért dolgozni nem csak szolgálat, hanem megtiszteltetés

Egy éve volt az önkormányzati választás, Székkutast pedig tíz éve vezeti Szél István – ennek kapcsán fogalmazta meg gondalatait a község fideszes polgármestere.

Bejegyzésében visszaemlékezik arra, amikor 2010-ben, 24 évesen megválasztották. ,,A gazdasági válság kellős közepén és a belvizes esztendőkben – vállvetve küzdöttünk egymásért s védtük javainkat. Kitartó erőfeszítésünk meghozta gyümölcsét. Azóta számtalan közös beszélgetésen és tervezési folyamaton át érleltük elképzeléseinket, melyek eredményeként közösen új alapokra helyeztük településünk jövőjét” – fogalmazott.

,,Akkori ígéretemhez és lelkiismeretemhez híven, valamint a lehetőségekhez mérten igyekeztem a lehető legtöbbet megtenni közösségünkért. Úgy érzem, hogy rengeteg sikert értünk el együtt. Mondjuk ki bátran: új Székkutast építettünk! Példát mutattunk összefogásból, hitből, empátiából és akaraterőből. Önöknek köszönhetően jelesre vizsgáztunk.”

– közölte Székkutas polgármestere. Hozzátette: ,,most is itt vagyok, hiszen Önökért dolgozni nem csak szolgálat, hanem megtiszteltetés is. Segítő támogatásukat köszönöm és számítok rá a jövőben is”

SzékkutasSzél István