Számítógép, tartós élelmiszer, gyermekjátékok a Kalmár karácsonyfája alatt

30 csúcskategóriás számítógépet ajándékoz a hódmezővásárhelyi rászorulóknak idén karácsonykor a Máltai Szeretetszolgálat. A karitatív szervezet a Kalmár Zsigmond Szakképzőiskolában is hozzájárult egy fiatal tanulmányaihoz egy modern számítástechnikai eszközzel. Az átadó előtt a szakgimnázium és szakközépiskola vezetői nyújtották át a játékokkal és ruhákkal megtöltött adománycsomagjaikat a szeretetszolgálatnak.

200 kg ruha, tartós élelmiszerek és gyermekjátékok gyűltek idén össze a Kalmár Zsigmond Szakképző Iskola. Az ebből befolyt adományokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak adományozzák, mondta a Vásárhelyi TV-nek Tóthné Rozsos Katalin igazgatóhelyettes.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat a köszönet és az elszállítás mellett azért is érkezett a Kalmárba, hogy felajánljanak egy szociálisan rászorult diáknak egy prémium kategóriás, billentyűzettel rendelkező személyi számítógépet. A Szeretetszolgálat vásárhelyi csoportvezetője, Mérai József elmondta, hogy így 30 gyermeknek tudnak számítógépet adományozni. A rászorulókat nagyon figyelmesen választják ki.

Mérai büszke arra, hogy a régióban a Magyar Máltai Szeretetszolgálat 30 rászorulónak számítógépet, 270 rászorulónak élelmet és ruházatot tud juttatni.

jótékonyságKalmár Zsigmond Szakgimnázium és SzakiskolakarácsonyMagyar Máltai Szeretetszolgálat