Szakmák kavalkádja várja a fiatalokat a Corvinban

Az iskola, hagyományaihoz híven, vendégváró finomságokkal is készül az érdeklődők fogadására a Városház u. 1. szám alatti épületben.

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola és Kalmár Zsigmond Szakképző Iskola Intézményegysége csütörtökön délelőtt 10 órától szeretettel vár minden érdeklődőt pályaorientációs nyílt napjára.

Az eseményt elsősorban a 7. és 8. évfolyamos általános iskolás diákok számára szervezi az intézmény, hogy személyes tapasztalataik alapján tudjanak dönteni a közeljövőben a pályaválasztásról.

A nyílt napon az érdeklődők bepillantást nyerhetnek az iskolai életbe és hat ágazat szakmáinak szépségeibe: kőműves, hegesztő, gépjármű mechatronikus, gépjármű-mechatronikai technikus, villanyszerelő, szakács, cukrász, kereskedelmi értékesítő, kereskedő és webáruházi technikus, pincér-vendégtéri szakember, vendégtéri szaktechnikus, turisztikai technikus. A városban egyedülállóan színes szakmakínálatról Oláh Attila igazgató tart tájékoztatót.

Az általános iskolai tanulók, kísérőtanáraik és szüleik személyesen találkozhatnak a gyerekek leendő oktatóival és az intézmény vezetőségével, így teljes körű tájékoztatást kapnak.

corninkavalkádpincérszakmáktechnikus