Strandfürdő: csak a nyári medencék vizét engedik le – 2022-ben nem terveznek drasztikus változtatást

Jó nyarat zárt a Hód-Fürdő Zrt. Ezt mi is megírtuk. Azonban ez sem volt könnyű időszak, de mit szóljanak az őszhöz és különösen a télhez? Katona Zsolt ügyvezető a Vásárhelyi TV-nek elmondta, mindig minden fronton gondolkodni kell a kiadások csökkentésén, de radikális lépésre 2022-ben még nem szánnák el magukat. Január 1-je után azonban újra meg kell majd mindent vizsgálni, mert akkor kerülnek új díjszabás alá.

Remek nyarat zárt a Hód-Fürdő Kft, ez szerepel a közgyűlés elé letett anyagukban, ráadásul folyamatosan bővítik szolgáltatásaikat, ezúttal csúszdákkal, de jelenleg is folyik a kemping bővítésének második szakasza. Ráadásul nőtt a pénztár, valamint a Kft által fenntartott büfé bevétele is 2021-hez képest.

Katona Zsolt elnök-vezérigazgató a Vásárhelyi TV-nek elmondta, hogy az év végéig tarthatónak gondolják a 2022-re megfogalmazott célokat, még akkor is, ha számos fontos dolog, mint például a vegyszerek ára akár 100%-kal is emelkedett 2021-hez képest.

Az áram tekintetében jövő január 1-től fognak új díjszabás alá esni, de erről most még nem tudtak konkrétat mondani. Év végéig tartják magukat és nem kongatnak vészharangot. A medencék közül is csak azokat eresztik majd le, amit télire máskor is, tehát a nyári medencéket, mint a gyerekmedencét, a tanmedencét, a gyógymedencét vagy a kacsamedencét. A szolgáltatás színvonalából nem szeretnének engedni, a vendégeket és a bérleteseket maximálisan szeretnék kiszolgálni.

Októberben kettőt és decemberben is versenyt rendeznének, az edzőtáborok tekintetében pedig jövő hétre várják a Magyar Úszó Szövetség levelét, hogy mire vannak igényeik.

Mindenkinek át kell gondolni a közel-, és távolabbi jövőt Az uszoda nem használ gázt, ám áramfogyasztása jelentős, ráadásul nagyfogyasztónak számítanak. Emberek elbocsátásán az idén nem gondolkodnak, Katona Zsolt elmondta, mind az 53 munkavállaló fontos nekik, és sokak mögött családok vannak, felelősen kell gondolkodniuk a kérdésben.

Hód-Fürdő Kft.Katona ZsoltTörök Sándor Strandfürdő