Spissák Dalma bronzérmes, Hars Zétény ezüstérmes lett

Folytatódott a hét végén a Fülöp Mihály tőr körverseny hatodik fordulója Zalaegerszegen, melyen újabb érmet szereztek a Csomorkány SE vívói.

A gyermek korosztályú fiúk között nem is kellett sokat várnunk az első érmesre, hiszen Hars Zétény ezüstérmet szerzett, így felállhatott a dobogó második fokára. Őt követte Varga Vilmos a 25., illetve Sajtos Nimród a 63. helyen.

Péntek délután a gyermek korosztályú lányok versenyével folytatódott a verseny. A hölgyek mezőnyében klubunk ismét dobogóst ünnepelhetett, hiszen Spissák Dalma ügyes vívásával küzdötte fel magát a dobogó harmadik fokára, ezzel megszerezve egyesületük második érmét ezen a hétvégén.

Nem sokkal maradt le a legjobb 8-ról Timár Bori sem, aki végül a 11. helyen végzett. Őt követték szorosan egymás mögött Timár Panni és Pányi Luca Balett a 20. és 21. helyen, illetve Urbán Norina a 44. pozícióban.

Szombaton délelőtt az újonc korosztályú fiúk álltak pástokra, ahol Molnár Csongor fantasztikus vívás bemutatva jutott be a legjobb 8 közé, ahol végül a 6. lett. Őt követték klubtársai, Hars Zétény (18.), Pányi Balázs László (21.), Varga Vilmos (22.) és Katona Hunor (31.).

Csomorkány SEHódmezővásárhelyspissák dalmatőrvásárhelyi hírekvívás