Sörpong-verseny, dekázó-bajnokság és VR-sátor

Csupán hármat említettünk abból a fantasztikus programkínálatból, amely szombaton délután várja a vásárhelyieket, akiket elsősorban két fontos fejlesztés – a Kőfal és a Hősök tere megújulásnak – megünneplésére hívnak a szervezők.

Igazi családi napra várjuk az embereket, a kicsiktől a nagyobbakig mindenkire gondoltunk a programok összeállításakor – mondta el hírportálunknak Kecskés Fanni szervező, a Tiszta Vásárhelyért Egyesület és a Mindenki Magyarországa Mozgalom önkéntese.

Lesznek ügyességi versenyek, tombola, a kisebbeket interaktív mesedélutánra várja Arany-Tóth Katalin, és itt lesznek a rajtkocka.hu alapítói is, hogy Forma 1-es élményeikről meséljenek nekünk. De akit érdekel, milyen egy Forma 1-es kocsit irányítani, egy szimulátorral ki is próbálhatja majd.

Bemutatót tart a Hód-Fitness és a Tailor Dance, lesz kreatív sarok és arcfestés, tollas, és nemcsak sör- de ping-pong is. Találkozhatunk a Vásárhelyi hímzéssel, sőt a vállalkozó szelleműek Fodor Györgyi segítségével maguk is hímezhetnek.

Estefelé pedig DJ-k gondoskodnak majd a jó hangulat fenntartásáról: füst és lézershow is lesz DJ Khal-Mannal.

Aki pedig a dekázó bajnokságon bizonyul a legügyesebbnek, Kecskés Ákos válogatott mezével gazdagodhat.

Jó lehetőség lesz ez az alkalom arra, hogy kiszakadjunk egy kicsit a hétköznapokból, és együtt ünnepeljünk – emelte ki Kecskés Fanni, aki azt is elárulta: egy ötletüket is be fogják mutatni szombaton, melynek célja az olvasás népszerűsítése.

Hősök tereKecskés FanniKőfalKossuth KörMindenki Magyarországa Mozgalomrajtkocka.huTiszta Vásárhelyért egyesületutcabál