Siposné Fazekas Edina nyerte a vásárhelyi logópályázatot

Január 20-án éjfélig lehetett szavazni a Vásárhelyi ifjúsági Klub logóterveire. A győztes munkát szakmai zsűri választotta ki a közönségszavazás első 5 helyezettje közül, a díjat pénteken délután adják át.

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ írt ki pályázatot írt a Vásárhelyi Ifjúsági Klub új logója megalkotására. Ötletes, egyedi, stílusos logóterveket vártak január 8-ig.

Nem volt feltétel, de külön értékelték, ha a klub jelenlegi arculatának színeivel harmonizál az új logó. A pályázók bármilyen típusú tervvel (ikonikus- és vegyes logóval) indulhattak, de a zsűri elsősorban a grafikai ábra/embléma típusú pályaművekre volt kíváncsi.

A pályázat elbírálása két fordulóban történt: először a klub közösségi oldalain (facebook és instagram) szavazással, majd a legtöbb kedvelést kapott 5 logó közül szakmai zsűri választotta ki a nyertest. Döntésük alapján ez Siposné Fazekas Edina lett, a címlapképen látható pályamunkájával. Ő egy 30 ezer forintos Media Markt vásárlási utalványt vehet majd át pénteken este 5 órakor a Vásárhelyi Ifjúsági Klubban rendezendő díjátadón.

Tekintse meg, hogy milyen tervek születtek még.

HódmezővásárhelyVásárhelyvásárhelyi hírekVásárhelyi Ifjúsági Klub