Sikeresen szerepeltek Szentesen a Cseresnyés focistái

Nagy múlttal rendelkező sporteseményen vett részt a Hódmezővásárhelyi SZC Cseresnyés Kollégium sportos csapata. Több évnyi kihagyás után szerdán rendezték meg a Mozdulj 2023 versenyt Szentesen, a Terney Béla Kollégiumban.

Három város legjobb kollégista focistáit hívták el egy barátságos találkozóra, Szentes és Hódmezővásárhely mellett a szlovákiai Ógyala városából érkeztek sportolni vágyó fiatalok. Fiúk és lányok körmérkőzések formájában döntötték el a helyezéseket. Jó hangulatú, barátságos, sportszerű meccseket játszottak a diákok, melynek végeredményeként a vásárhelyi lányok 3., a fiúk 2. helyezést értek el – tájékoztatta a Vásárhelyi Médiacentrumot Horváthné Ruzsa Anita igazgatóhelyettes.

Fotó: Hódmezővásárhelyi SZC Cseresnyés Kollégium

A csapatok oklevelekkel és kupákkal gazdagodtak. Ezek a mérkőzések egy felkészülési lehetőséget biztosítottak a Cserkó focistáinak, hiszen hétvégén Szekszárdra utaznak, ahol a XIII. KOLIMPIA versenyén mérettetik meg magukat.

Az egészséges életmódot népszerűsítő programon túl az is elképzelhető, hogy akár életre szóló barátságok köttettek Szentesen ezen a szép napsütéses júniusi délelőttön. A vásárhelyiek köszönik a szervezőknek a lehetőséget, akik ígéretet tettek arra, hogy jövőre is mozgásra szólítják majd fel kollégistáikat. A Cseresnyés focistáinak vezetőedzője Kovács József, ő koordinálta a lányokat a meccsek alatt, míg Kiss Pál a fiúkat látta el hasznos tanácsokkal.

Cseresnyés KollégiumfocilabdarúgásSzentes