Segítséget ígér Lázár János – Maroslelének és Nagyérnek

Mert aki nincs a Fidesz ellen, az vele van, mondja a politikus.

„Nagyéren arra kért Lőrincz Tibor polgármester úr, hogy segítsek megvalósítani a helyiek egyik nagy vágyát: újítsuk fel a közösségi házat. Szeretnének még utakat is felújítani a településen, amelyhez szintén forrás kell. Ma arra tettem ígéretet, hogy amiben tudok, segítek, hogy a fejlesztések minél előbb megvalósulhassanak. A nagyériek számíthatnak ránk!”

– térségünk országgyűlési képviselője, Lázár János tette közzé a jó hírt a Facebook oldalán. Maroslelén is látogatást tett, ott arról beszélt: „a választások alkalmával bár érzékeny vereséget szenvedtünk, mégis azt gondolom, ahol tudunk, együtt kell működnünk”. Azt is kihangsúlyozza, hogy szerinte „egy parlamenti képviselőnek és egy normális polgármesternek azt kell keresni, mit tehet közösen egy település érdekében.”

Az elmúlt években sok olyan polgármesterrel dolgozott együtt, aki nem ért egyet a Fidesszel, részletezi, de szerinte aki nincs ellenük, az velük van.

A támogatását városunkban is kérték, de arról egyelőre nincsenek információink, hogy Vásárhelynek – a tram-train felügyeletén túl – milyen téren kíván segítséget nyújtani.

FöldeákLázár JánosMaroslele