Remekeltek a vásárhelyi tőrvívók a budapesti körversenyen

Spissák Dalma (a képen Donka Gábor edzővel) lehengerlő vívással egészen a 6. helyig menetelt.

Ezen a hétvégén a fővárosban rendezik a Fülöp Mihály utánpótlás tőr körverseny következő fordulóját. Pénteken a gyermek korosztályú versenyzők vívják meg küzdelmeiket. Délelőtt a fiúk, míg délután a lányok ragadtak fegyvert.

A fiúk mezőnyében a Hódmezővásárhelyi Csomorkány SE három versenyzővel képviseltette magát, akik közül Hárs Zétény végzett a legjobb helyen. Ő 14., míg klubtársa, Varga Vilmos szorosan mögötte a 16. lett. Harmadik versenyzőjük, Sajtos Nimród bejutott a főtáblára és 64-dikként hagyta abba a pénteki versenynapot.

Délután a hölgyek léptek a pástra, s a csapat nekik köszönhetően újabb érmet ünnepelhetett.

Spissák Dalma lehengerlő vívással egészen a 6. helyig menetelt. Nem múlott sokon a kettős érem sem, de Timár Borinak ezúttal nem jött össze a legjobb 8, így 15. helyen fejezte be saját korosztályos versenyét. Nagyon picin múlott az is, hogy Pányi Luca Babett is bekerüljön a legjobb 32-be, de sajnos ez nem jött össze, így 34. lett. Őt követte szorosan Timár Panni a 41. helyen és Urbán Norina az 52-diken.

Felkészítőik: Donka Gábor, Magyary Ágnes és Papp Medárd.

Fotók: Csomorkány SE/Facebook

Csomorkány SEHódmezővásárhelyHódmezővásárhelyi Csomorkány SEkörversenyspissák dalmatőrvívókutánpótlásVásárhelyvásárhelyi hírekvívás