Rekord évet ünnepelt az Imerys a Fekete Sas báltermében

A hódmezővásárhelyi Imerys TűzállóanyaggyártóKft. a nehéz pandémiás évek után végre ismét a Fekete Sas impozáns báltermében tartotta az éves karácsonyi ünnepségét, a korábbi évek hagyományának megfelelően.

A rendezvényt Magyar László gyárigazgató köszöntője nyitotta meg, aki összegezte az elmúlt év sikereit és megköszönte a dolgozók kitartó és hűséges munkáját, valamint az egész éves kiemelkedő teljesítményét. 2022 az elmúlt 20 év legmagasabb árbevételét hozta a vállalat számára, az árbevétel biztosan meghaladja a 9 milliárd forintot, amely növekedés a jelenlegi gazdasági környezetben egyedülállónak számít.

Az év végén számos projekt zárult le, így ez az időszak ideális az eredmények értékelésére és a kiemelkedő teljesítményt nyújtók jutalmazására. A vállalat menedzsmentje 7 díjat adott át 12 kollégának az év végi jutalmazási program keretén belül. Külön köszöntötték azokat a kollégákat is, akik törzsgárda évfordulójukat ünnepelték idén, köztük azt a kollégát is, aki idén ünnepelte 45 éves szolgálati idejét a vállalatnál.

A rendezvény koncepciója a ’20-as évekbe repítette a résztvevőket a „Nagy Gatsby” táncbemutatóval, a szegedi Forma Tánciskola profi táncosai előadásában. A sztárfellépő Nótár Mary volt, aki fergeteges hangulatot varázsolt gyönyörű hangjával és profi előadásával. A Rulett, Póker, Blackjack asztalok igazi kaszinóélményt nyújtottak és résztvevők tét nélkül élvezhették a játék izgalmait.

Az Országos HR csapat által szervezett karácsonyi parti egyben csapatépítő esemény is volt, ahol a különböző területek munkatársai közösen ünnepelhettek és a gyakornokoktól a cégvezetőkig mindenkinek lehetősége volt a kikapcsolódásra.

Fekete SasHódmezővásárhelyImerys