Reagált a HSÚVC a hárommillós vádra

Mint arról a Hódpress ma beszámolt, anyagi és jogi vitába csapott át a két vásárhelyi úszóklub közti, régóta fennálló vita: a Hód Úszó SE azt állította: számlájukról hárommilliót utaltak át a NICS-HSÚVC-nek az átigazolt sportolók felkészítésének költségtérítésére hivatkozva. A HSÚVC azóta válaszközleményben reagált. Ebben Kenéz László elnök azt írja: kategorikusan visszautasít mindenféle gyanúsítgatást, célozgatást, mások befeketítését.

„Nem kevésszer kértük a Hód-Úszó SE elnökségének nevében eljárókat, hogy ne vonják be a sérelmeik orvosolásának megoldásába a gyermeket, ne takarózzanak velük, hiszen állítólag nekik is egy céljuk van, a vásárhelyi úszósport további erősítése.Természetesen hagyják ki belviszályukból egyesületünket is, hiszen ahhoz nekünk semmi közünk. Rendezzék egymás közt el problémáikat. Erre eddig is nem kevés idejük volt” – fogalmaz Kenéz.

Hozzáteszi: „Ha a levelet írók vennék a fáradságot és a tényeken alapuló igazságot néznék, akkor itt még hír sem lenne.Elővennék a két fél közötti megállapodást és egyből látnák, hogy abban egyértelműen mind a két fél érdekei, jogokkal és kötelezettségekkel benne vannak.Egyúttal bejelentem, hogy a későbbiek során a leveleket jegyzők ellen megtesszük a szükséges bejelentéseket.”