Rajzfilmben tér vissza a megszemélyesített Google

Hat év után a leggyakoribb karantén-guglizásokkal visszahozták.

Talán keveseknek maradt ki az itthon is nagyon népszerű szkeccskomédia-csatorna, a CollegeHumor immáron hat éves sorozata, amely azt képzeli el, milyen lenne a Google, ha ember lenne (akinek kimaradt, itt megnézheti mind az öt részt itt egyben). A poén lényege, hogy milyen lenne, ha az okoskodó, butácska vagy éppen idegesítő kereséseinkkel személyesen ülnénk oda a Google asztalához, és kérdeznénk meg tőle, hogy hány éves volt Obama, amikor elnök lett, holnap van-e már Új-Zélandon, vagy hogy a YOLO az egy drogot jelent-e, amit a kislányom telefonjában olvastam. Most ennyi év után a leggyakoribb karantén-guglizásokkal visszahozták.

Itt egy nő „rákeres”, hogy hogyan érezze magát normálisan ebben az időben, mire „a Google” azt válaszolja neki, hogy teljesen normális, ha abnormálisan érezzük magunkat, mert ilyenen még nem ment keresztül az emberiség, ne idegeskedjen és keressen olyan kellemes dolgokat, ami eltereli a figyelmét erről az egész őrületről.

A videó természetesen rajzfilm, mert az alkotók is home office-ban vannak. Bónusz: a videó egy pontján Jewel énekel a kézmosásról.

CollegeHumorGoogleVideó