Puzsér Róbert azt kéri Márki-Zaytól, hogy ne lépjen vissza

,,Hárman maradtatok versenyben: Gyurcsány Ferenc felesége, Gyurcsány Ferenc egykori beszédírója és te, aki azt az erkölcsi forradalmat képviseled, amely először is az ellenzékváltáshoz, másodszor is a kormányváltáshoz, harmadszor is a rendszerváltáshoz nélkülözhetetlen” – így kezdi bejegyzését az ismert kritikus, közéleti személyiség.

Puzsér arra kéri Márki-Zayt, ne engedjen a külső nyomásnak, ne hallgasson Karácsony Gergely ,,cukrozott mézbe mártott ígéreteire.” Emlékeztetett Tóth Csaba esetére, aki mellett végig kitartott, majd ,,hátba döfte a kampány hajrájában.” Szerinte Márki-Zay Péter az, akire nem számít a Fidesz, aki nem alkuszik meg Orbán Viktorral, az ő 2022-es leváltásának az egyetlen szabad szemmel látható esélye. Úgy véli, ha visszalép Karácsony Gergely javára, megint a kisebbik rossz győz és ,,elárulod és kiszolgáltatod Orbán Viktor háztáji ellenzékének mindazokat a választóidat, akik a te személyedtől a politika morális megújítását remélik.”

Felhívja arra is a figyelmet, ha vissza is lép Karácsony javára, a támogatói attől még nem lesznek mind Karácsony szavazói.

,,Most rajtad a világ szeme. Most te vagy a centrum reménysége. Kérlek, tarts ki a jelöltséged mellett! Ne lépj vissza annak a javára, akinél ennyivel különb vagy! Ne lépj vissza annak a javára, akinek a leváltására történelmi esélyt kaptál! Ne lépj vissza annak a javára, akit Orbán Viktor tenyésztett magának ellenfél gyanánt!”

– fogalmazott Puzsér.

előválasztásMárki-Zay Péterminiszterelnök-jelöltPuzsér Róbert