Polgárőr napot tartottak Eperjesen, részt vettek a vásárhelyiek is

Nyolcszáz fős részvétellel számoltak a szervezők a régiós polgárőr napra, amelyen a hódmezővásárhelyi alakulat is részt vett.

„A Király-tó adott otthont a regionális polgárőr napnak, mely egy ünnepséggel vette kezdetét. Köszöntőjében dr. Túrós András ny. r. altábornagy, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke kiemelte a rendőrség és a polgárőrség közötti gyümölcsöző együttműködést” – számolt be közösségi oldalán a vármegyei rendőrség.

A szentesi járáshoz tartozó Eperjes községre megszervezett eseményen dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, c. egyetemi tanár, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője is beszédet mondott, amelyben elismerően szólt a Csongrád-Csanád és a Békés vármegyei polgárőrök elhivatottságáról.

Vörös Ferenc r. dandártábornok, a Békés vármegyei rendőrség vezetője köszöntőjében a polgárőrség és a rendőrség közötti kiváló kapcsolatot méltatta. A találkozón együttműködési megállapodást írt alá a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége. A rendezvényen több jutalmat is kiosztottak.

Fotó: Csongrád-Csanád vármegyei rendőrség Facebook oldala

A fotók alapján az eseményen részt vett számos település polgárőrségének tagsága is, köztük a hódmezővásárhelyiek is.

EperjesHódmezővásárhelyKirály-tópolgárőrségrendőrségtalálkozó