Polgármesteri hírlevél

Márki-Zay Péter polgármesteri hírlevele a Vásárhelyi Valóság legutóbbi számából.

HIVATALOS: Magyarország szuverenitását a Fidesz nem fogja megvédeni

Orbán Viktor főideológusa, politikai igazgatója, tudományos műhelyeinek vezetője, szövegírója és bizalmasa elárulta: a Fidesznek esze ágában nem lenne ellenállni, ha Magyarországot támadás érné.

Orbán Balázs az 56-os védekezést felelőtlenségnek tartja, szerinte a védekezés értelmetlen véráldozattal jár, ők békésen feltennék a kezüket, ha a Vörös Hadsereg hazánkra támadna. Békésen néznék végig, hogy a nemzeti vagyont vagonokban szállítanák Oroszországba, férfiak százezreit vinnék munkatáborokba, magyar lányok és anyák százezreit erőszakolnák meg.

Aki szerint 56-ban értelmetlen volt szembeszállni a túlerővel, az azt is mondja, hogy az ojtozi szorosban sem kellett volna az oroszokat feltartóztatni, szerinte a székelyek értelmetlenül védték a gyepűt egy ezredéven át, szerinte hagyniuk kellett volna, hogy házaikat felgyújtsák, gyermekeiket elrabolják a besenyők, tatárok, törökök, oroszok. Az Orbán-kormány szerint Hunyadi, Bem apó, Maléter nem hősök voltak, hanem felelőtlenek.

A fideszes politikus nyilatkozatában számunkra nem a tartalma a meglepő, hanem az őszintesége: mi, becsületes családapák és magyar hazafiak eddig is tudtuk, hogy akik pénzért osztogatnak letelepedési kötvényeket bűnöző migránsoknak, magyar pénzen építenek vasutat kínai kommunistáknak, versenyeztetés nélkül adják át Paksot az oroszoknak, egy moszkvai füttyszóra halálba küldenek magyar fiatalokat az afrikai Csádba, zsebeiket tömve szerzik be a legrosszabb vakcinát a magyar időskorúaknak, a magyar külügy minden titkát átengedik az orosz kémeknek és közben büszkén átveszik az Oroszország kiszolgálásáért járó Druzsba-díjat Lavrovtól – azok bizony hazaárulók.

Magyarország ezeréves történelmének legkorruptabb kormánya nem véd meg bennünket a leigázástól és elnyomástól, ahogy nem védett meg a migrációtól, az inflációtól, a pedofiloktól, a járványtól, a kivándorlástól, és a szegénységtől sem. Szerencsénkre azonban vannak még hősök a világban, akiket köt az erkölcs és az adott szó becsülete – a saját kormányunkkal szemben Magyarországot igenis védik a hazájuk mellett értünk is harcoló ukrán katonák, és véd bennünket a NATO, melyhez a csatlakozásunkat annak idején az oroszokat és Putyint leghangosabban elítélő, a demokratikus jogállami keresztény Nyugatot dicsőítő miniszterelnökünk, I. (első) Orbán Viktor írta alá.

Ha az Unió és Amerika nem támogatná a hősiesen küzdő ukránokat, Putyin népirtó, gyermekrabló, kórházbombázó hadserege már Záhonynál lenne. Orbán Viktor eléjük menne Munkácsra, gyorsan megalakítaná a fideszes munkásőrséget és segítene az oroszoknak felszámolni a hazai ellenállás megmaradt gócait. Vérbíróival halálra ítéltetné a Nagy Imre, Maléter és Mansfeld Péter-féle ellenállókat. Természetesen közben a szuverenitásról papolnának (a békepapok által a szószékekről is), Soros-ügynökként bélyegeznék meg az ellenálló globalistákat és a békaemberekkel támadó imperialista Brüsszelt. Segítenének összecsomagolni a javainkat és gyorsvasutat építenének Moszkvába, hogy gyorsabban tudják biztonságba helyezni a nemzet vagyonát Putyin raktáraiban. A hanyatló Nyugatra menekülő disszidenseket pedig még látogató turistaként is kitiltanák Magyarországról. Mindezt annak ellenére, hogy ezúttal még könyörögni sem kellene a Nyugatnak a segítségért (2009. novemberi Putyin-találkozója előtt még azért szidta őket Orbán, mert nem segítettek az oroszok által 56-ban lerohant független hazánknak, vagy a 2008-ban oroszok által megtámadott grúzoknak). Most a világ legerősebb katonai szövetsége, a NATO kérésünkre köteles bennünket megvédeni a háborús bűnös Putyintól – persze csak akkor, ha lesz olyan miniszterelnökünk, akinek a hazája többet jelent, mint Putyin pénze, és akinek a „Ruszkik haza!” felszólítás nem egyenlő egy meghívással Felcsútra.

Addig is, Szijjártó után immár Orbán Balázsnak is jár a Barátság érdemrend. Hajrá Fidesz, hajrá oroszok!