Öt meccs után szenvedett vereséget a Kosársuli

Péntek este a Győr vendégeként lépett pályára a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjának 22. fordulójában. Vuk Pavlovic csapata zsinórban öt győztes bajnokit követően kapott ki ismét, hiszen a jó színvonalú meccset a győriek nyerték – olvasható a csapat beszámolójában.

Agrofeed UNI Győr-Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli 79-65 (9-19, 26-9, 18-19, 26-18)
NB I/B Zöld csoport, 22. forduló. Győr, Széchenyi István Egyetemi csarnok. Vezette: Szalai, Csák, Tóth

Győr: Kámán B. 14/3, Bakon 3, Sonyák 13/6, Kámán K. 6, Hágen 17
Cserék: Gosztola 13/6, Nagy 11/9, Kocsis 2, Friedl -, Garancz –
Vezetőedző: Léránt Gábor

Kosársuli: Bősz 3/3, Borbáth 13, Bálint 7, Varga Á. 7, Kelemen 19/6
Cserék: Pinnyey 8/6, Knyur 5/3, Karsai 3, Kass –
Vezetőedző: Vuk Pavlovic

Vuk Pavlovic: ,,Jól kezdtük a mérkőzést, a Győr gyors játékát sikerült lelassítanunk az első negyedben, a támadásaink is jól működtek, járt a labda. A második negyedtől megváltozott a mérkőzés képe, nem a mi akaratunk érvényesült, sok pontot kaptunk és sajnos hátrányba kerültünk a félidőre. Nehezen alkalmazkodtunk a Győr védekezéséhez, emberfogás és zóna ellen sem találtuk az ellenszert, rossz ritmusban támadtunk és nehezen tudtunk pontokat szerezni. A mérkőzés fontos szakaszaiban, amikor sikerült faragnunk a hátrányunkon, a Győrnek mindig volt egy-egy jó támadása vagy extra kosara, nem engedték ki a vezetést a kezükből. A csapatban volt tartás: az utolsó pillanatig hajtottunk. Gratulálok a Győrnek, jól játszottak ma! Sok sikert kívánok nekik a folytatásban!”

A remek első negyedet produkáló U20-asok a 34 ponttal és 19 lepattanóval 51-es VAL-értékig jutó Megyesi vezetésével 84-75-re nyertek, így két meccsel a bajnokság vége előtt még mindig bőven őrzik esélyüket a bajnoki dobogóra.

Folytatás március 11-én, szombaton, hazai pályán a Kecskemét ellen.

Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársulikosárlabdautánpótlás